Kalmte in de Storm 

Gratis oefening bij angst en/of paniek

Worstel jij met angst of paniek en ben je hooggevoelig?  In deze gratis oefening ontdek je precies hoe jij je weer kalm en ontspannen kunt voelen. 

 

Na deze oefening:

* Weet je precies hoe je angst sneller laat verdwijnen. 

* Je voelt je weer ontspannen.

* Je hoofd komt sneller tot rust.

(Je krijgt direct het audio-bestand van 20 minuten in je inbox)

Anderen over deze oefening: 

'Heel fijn en rustgevend. Precies wat ik nodig had. Voorbij de angst terug naar de bron van liefde en vertrouwen.'  ~ Jacco 

 

'Meteen voelde ik de angst uit mijn lichaam verdwijnen en de positieve sensaties waar te nemen!' ~ Siti

 

'Heel erg fijn. Ik heb een angststoornis, waardoor mijn gedachten een eigen leven leiden. Dit helpt me om te landen en te voelen. Dankjewel 💖' ~ Debbie

 

"Dit heeft me zo diep geraakt vanmorgen. Precies de woorden die ik nodig heb nu. Dankjewel Lieke" ~ Evelien 

 

Voor wie is deze oefening geschikt?

Misschien mediteer je, of je doet aan yoga of mindfulness. En tóch heb je last van chronische angst en/of intense aanvallen.

  • Tijdens de angst gaat je hoofd flink tekeer en je kunt alleen nog maar doemscenario’s bedenken. 
  • Je kunt last hebben van allerlei lichamelijke sensaties zoals zweten, hartkloppingen, spierstijfheid of een gevoel van verlamming.
  • Tijdens de angst voelt het alsof je gevangen zit in je lijf of leven. Alsof er geen hoop is voor een mooie of ontspannen toekomst. 

 

Stel je voor dat je geen last meer hebt van deze irritante angst. Dan kun je weer écht het leven leiden dat jij kiest. Een leven vanuit je hart.

Met meer balans.

Rust in je hoofd.

Kalmte in je lijf.

Zonder de angst kun je weer activiteiten ondernemen die jij écht leuk vindt. Misschien wil je mooie wandelingen, fietstochten of reizen maken. Of fijne dingen doen met je gezin of vrienden en daar ook echt van genieten. Stel je voor dat je weer gewoon onder de mensen kunt zijn, zonder constant overprikkeld te raken.

 

Wat mensen zeggen over deze gratis oefening: 

 

‘Ik kon dankzij deze oefening uit mijn tunnelvisie van angst raken en kalmer worden. Bedankt!’ ~ Joke

'Wat een fijne, duidelijke en rustige begeleiding. Dankjewel.' ~ Niels

'Heel steunend, dankjewel!' ~ Jaleessa 

'Wat een bijzonder fijne oefening. En mooie, kalmerende stem ook.' 🙏 ~ Danielle

'Fijn! Had ik echt even nodig om weer een beetje bij mezelf terug te komen. Ben nu meer ontspannen, dank je!' ~ Mirjam

 

Lieke Meertens is oprichter van het platform Bliss Academy. Ze ondersteunt mensen om te leven vanuit hun hart. Met haar video’s, podcast en nieuwsbrief bereikt ze maandelijks duizenden mensen. Haar trainingen worden aangeraden door huisartsen en therapeuten. Lieke verscheen o.a. in Flow, Intermediair en Business Insider.

 

Lieke: “Gedurende een aantal jaar heb ik last gehad van vreselijke angsten en paniekaanvallen. Ze beheersten mijn hele leven. De aanvallen waren zó heftig dat ik ook een angst ontwikkelde voor de angst. En zo ontstond een vicieuze cirkel. Voortdurend liep ik rond met spanningen in mijn lijf. Bij het kleinste geluidje konden mijn nekharen al recht overeind gaan staan. Uiteindelijk durfde ik mijn huis nauwelijks nog uit…

Ik had al allerlei therapieën geprobeerd. Ook mediteerde ik al ruim 10 jaar. Het hielp allemaal niet. Na heel veel research, frustratie en diepe wanhoop… ontdekte ik de manier om uit de angst te komen. Eindelijk! Ik zocht o.a. hulp bij internationale leraren die al heel ver zijn op het gebied van bewustzijn. En ik dook in de nieuwste inzichten op het gebied van neuropsychologie. Alle wijsheid heb ik vervolgens vertaald naar praktische actiestappen. 

 

Ik ontwikkelde een methode: de Bliss-methode. Deze helpt bij elke angst. De methode geef ik nu ook door aan anderen. Dat doe ik in de training Verlost van Angst.

 

En in deze gratis oefening ‘Kalmte in de storm’ van 20 minuten, kun je alvast ervaren hoe de methode werkt. De oefening is al meer dan 10.000x beluisterd en wekelijks krijg ik prachtige berichten van mensen om me te vertellen hoe blij ze zijn met deze oefening.”

 

Je hoeft niet gevangen te blijven zitten in angst. Er is een nieuwe weg.

 

 

‘Ik ging van pure paniek terug naar meer kalmte’ ~ José

‘Heel erg fijn en geruststellend’ ~ Stephanie

‘Heerlijk om zo te ontspannen en m'n angst los te laten’ ~ Ronald

‘Heel prettig. Ik kwam sinds jaren weer eens bij de kracht in mezelf, in plaats van de 24/7 angst, paniek en doodsangst die ik ervaar.’ ~ Trees

‘Controle over mijn paniek gekregen door deze oefening’ ~ Ina

‘Volledig tot rust gekomen, al meerdere malen gebruikt en telkens kom ik tot volledige rust tegen het einde!’ – Joke

‘Precies wat ik nodig had 🙏🏻’ ~Jessica

Heb je ook zin om je weer vrij te voelen en het vertrouwen terug te krijgen in jezelf én in jouw lichaam? 

Klik op de button hieronder en ontvang de oefening direct in je inbox

Na aanmelding ontvang je de oefening van 20 minuten direct in je inbox. Helemaal gratis.